[A.track]

[A.track] bewees tijdens een 7de editie eens te meer dat interieurdesign leeft en floreert in Antwerpen. In oktober 2017 openden 11 selecte topzaken hun deuren met exclusieve primeurs. Gaande van tijdloze ontwerpen die vandaag meer dan ooit relevant zijn, tot verfrissende trends en boeiende innovaties: tijdens [A.track] kon U ze allemaal ontdekken.

[A.track] is hét parcours voor de liefhebbers van design. Of u als designbewonderaar geïnteresseerd bent in meubilair, keukens, textiel, decoratie, verlichting, vloeren, accessoires of all of the above: [A.track] is een spraakmakend en ijzersterk parcours vol buitengewone revelaties.

Voor SieMatic staat de URBAN lifestyle voor contrast: spannend of rustig, vreemd of vertrouwd, bescheiden of uitbundig, een vondst op de rommelmarkt of een designklassieker. URBAN biedt u de keuze. Een solitaire inrichting van de elementen zorgt ervoor dat elk object een relatie aangaat met de dingen om zich heen.

Zo ontdekte u tijdens [A.track] onder meer de SieMatic 29 buffetkast. Deze interpretatie van een traditioneel keukenbuffet leidt tot een nieuw, elegant meubelstuk. De vorm van de taps toelopende, afgeronde zijpanelen geeft het zijn onmiskenbare silhouet. Afhankelijk van de kleuren en materialen, kan de SieMatic 29 harmoniseren met uw interieur of juist een duidelijk contrast bieden. Naast de diverse keukenfuncties maken intelligente functies zoals een laadstation voor tablets en smartphones dit keukenbuffet tot een ultramodern meubel in uw URBAN KITCHEN.