QUARTIER 2018

LAUNCH-EVENT 23 APRIL 2019

 

Op dinsdag 23 april 2019 ontvingen we in de SieMatic Flagshipstore in Antwerpen de ontwikkelaar Fullerstone en makelaarskantoor De Meester voor de launch van de verkoop van het nieuwbouwproject Quartier 2018.

Projectontwikkelaar Fullerstone bouwt kwalitatief residentieel vastgoed voor iedereen. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwbouwappartementen, woningen en renovatieprojecten. Samen met toonaangevende architecten en uitstekende aannemers bouwen zij duurzame en doordachte woonconcepten, die zich vertalen in uw thuis.

Het doel van Fullerstone is voor iedereen een betaalbare woning creëren waar men zich meteen thuis voelt. Een thuis waar men omringd is met duurzame materialen, met een praktische indeling en op een locatie die het best bij uw levensstijl past.

Bij makelaarskantoor De Meester geniet men van een uitzonderlijke ervaring sinds 1994 met een grote deskundigheid in residentieel vastgoed in en rond Antwerpen.

Het professioneel en enthousiast team van gediplomeerde en BIV-erkende vastgoedmakelaars, staat garant voor een eerlijke en hoge kwalitatieve begeleiding bij het zoeken naar een nieuwe woonst alsook bij het vinden van een nieuwe bestemming voor het vastgoed van hun vaste, maar ook nieuwe klanten.

Omdat ook bij SieMatic de wens van de klant centraal staat en kwaliteit, duurzaamheid en service één van onze grootste prioriteiten is, is het een genoegen om met beide bedrijven mee te werken aan de realisatie van het project Quartier 2018. Zo zullen wij voor dit project 16 keukens leveren die vanaf de basis zijn voorzien van het SieMatic SLC-concept. Dit concept won begon 2019 nog de German Design Award. Wij zullen elke klant persoonlijk ontvangen in onze Flagshipstore in Antwerpen om hem te laten kennismaken met de wereld van SieMatic. Startende van het basisontwerp is de klant vrij om zijn keuken volledig op maat te kiezen en te personaliseren naar zijn eigen wensen. En net daar gaan wij als SieMatic Flagshipstore perfect op kunnen inspelen.

 QUARTIER 2018: Een beleving. Een thuis!

Droom je van een strak en modern nieuwbouwappartement? Kwalitatief afgewerkt én met aandacht voor duurzaamheid gebouwd? Vlakbij trendy hotspots en op een boogscheut van historisch Antwerpen? Dan is het nieuwbouwproject QUARTIER 2018 jouw nieuwe thuis.

  

Nieuwbouw op maat 

QUARTIER 2018 omvat 16 nieuwbouwappartementen met een strakke en moderne look and feel, die met veel oog voor detail en kwalitatief worden afgewerkt. Elk appartement wordt uitgerust met een luxueuze keuken van SieMatic en sanitair van Van Marcke. Bovendien wordt er volledig op maat van de bewoners afgewerkt. De units zijn voor de aanvang van de werkzaamheden nog naar wens te combineren en moduleren naar de persoonlijke voorkeur van de klant.

 

Een duurzaam verhaal

Bewust leven begint bij de basis. Quartier 2018 wordt voorzien van PV-zonnepanelen en alle appartementen halen de BEN-norm. Dat zie je vooral terug op de lagere energiefacturen, maar het speelt bijvoorbeeld ook een rol bij de onroerende voorheffing. Daarnaast wordt er in het nieuwbouwproject rekening gehouden met duurzame mobiliteit: in de ondergrondse garage heb je de mogelijkheid om een elektrische laadpaal te voorzien voor je wagen. Dit kan eveneens in de bovengrondse fietsenberging voor de fiets.