heropening VAN DE SHOWROOM

Na een uitgebreide herinrichting van onze showroom, mogen wij als eerste in België het expressieve design van SieMatic Mondial aan u presenteren. U bent van harte welkom in onze showroom.

Aan de voet van het MAS in één van de meest trendy wijken van Antwerpen schuilt SieMatic du Port by KIDchen Concept achter een geklasseerde gevel van een historisch pand. In deze exclusieve Store wordt u volledig ondergedompeld in de huisstijlen van SieMatic, de fabrikant van luxe Duitse keukens op maat. Laat u inspireren door onze nieuwste toonzaalmodellen en ontdek innovatief keukendesign in een architecturaal universum dat verleden en toekomst met elkaar verbindt. Wij kijken er alvast naar uit U te verwelkomen!

Luxe keukens en interieurdesign op maat in het kloppend hart van Antwerpen

De kracht van design wordt duidelijk wanneer toevallige passanten op straat abrupt halt houden om doorheen de grote glaspartijen binnen te kijken. De transparantie is een bewust statement met een drempelverlagend doel, om duidelijk te maken dat iedereen welkom is bij SieMatic du Port by KIDchen Concept. Zonder verplichting en in alle vrijblijvendheid willen wij in de eerste plaats mensen inspireren. Wij dompelen u graag onder in een uniek universum waar ruimte is voor persoonlijke stijl.

Wenst u een individuele gesprek om inspiratie op te doen?

Bezoek onze showroom

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken?

Bel ons vrijblijvend

Ontvang in uw brievenbus, download of verken online

Brochures

SieMatic MONDIAL

Een nieuwe weelde. Een nieuwe eenvoud. Een nieuwe wereld.


Echte persoonlijkheid onderwerpt zich aan geen enkele norm. Het expressieve design van SieMatic Mondial spreekt een minimalistische, moderne en geometrische vormentaal zonder traditionele ornamenten en opsmuk. Met gewaagde kleuren en vormen, gepaard gaand met expressieve materialen en materiaaldiktes, overschrijdt het de grenzen van het keukendesign. En opent het een zinnenprikkelende wereld van weelde, eenvoud en sensualiteit.
Met zijn visionaire designtaal verbindt de nieuwe SieMatic MONDIAL de strakheid van geometrische vormen met de weelde van expressieve materialen om te komen tot een uiterst zinnenprikkelende ervaring.

De lifestyles van SieMatic

In de wereld van SieMatic  gelden er geen dogma’s. Designelementen uit de collecties PURE, URBAN, CLASSIC en MONDIAL laten zich eclectisch versmelten tot een uniek keukendesign. Om onze bezoekers de verschillende stijlen te laten ontdekken hebben we aan de hand van moodboards en materiaalstalen ook een ‘brand corner’ gecreëerd. 

SieMatic PURE,
een minimalistische designtaal voor uw keuken op maat

Spelen met kleuren, volumes en materialen. Ziedaar de rode draad doorheen een collectie die uitmunt in minimalisme en pure eenvoud. De PURE-lifestyle leent zich dan ook perfect voor ‘floating spaces’, waar keuken en leefruimte geïntegreerd worden in één interieurstijl. Met ragfijne lijsten, metallic materialen, nobel hout en genuanceerde keramieke oppervlakken staat PURE voor een designtaal die een strakke uitstraling geeft aan elke keuken op maat. Afhankelijk van de gekozen combinaties leent deze collectie zich voor uiteenlopende interieurstijlen. Van technisch-koel tot huiselijk-warm. Kortom, het summum van gepersonaliseerd keukendesign.

SieMatic SLX,
een revolutionaire heruitvinding van de greeploze keuken

Na de lancering van de eerste greeploze keuken in 1960 schrijft SieMatic opnieuw geschiedenis met de lancering van de “SLX PURE”. Met de “SLX PURE” overtreft SieMatic zichzelf als pionier in innovatief en tijdloos keukendesign. Deze revolutionaire heruitvinding van de greeploze keuken won  in 2020 alvast 5 prominente design prijzen: een Iconic Award 2020: Innovatief interieur "Best of the Best", een iF Design Award 2020,een Red Dot Design Award 2020, German Design Awards 2021 en German Design Award 2022 (SLX in ceramic).

Met de “SLX PURE” overtreft SieMatic zichzelf als pionier in innovatief en tijdloos keukendesign. Dit neusje van de zalm is een duidelijk bewijs dat keuken en leefruimte meer dan ooit één geheel vormen. De “SLX PURE” is een combinatie van hoogstaand design, exclusieve materialen, transparante onderdelen en lichtspel. Ontdek het nu in onze showroom!

SieMatic PURE,
Een hedendaagse woon - en leefkeuken

Aan de ingang van onze showroom nodigt de exclusieve keuken van de PURE-lifestyle u uit om uw creativiteit de vrije loop te laten. Dankzij de grafische, strakke belijning en subtiele details zoals de doorlopende greep-lijsten leent deze opstelling zich immers perfect als vertrekpunt. Het MultiMatic-interieursysteem zorgt er voor dat geen kostbare kubieke centimeter verspild wordt. Elke keuken wordt door onze experts beschouwd als een maagdelijk canvas om te personaliseren in functie van u, de klant.

SieMatic URBAN,
exclusief keukendesign op maat

Multifunctioneel en uniek. Dat zijn de kernwoorden van de SieMatic Urban lifestyle. In een bruisende stad als Antwerpen is deze collectie zeer gegeerd omwille van het compact design en vernuftige ideeën zoals een kruidentuin die wordt geïntegreerd in een werkblad. Dankzij het gebruik van expressieve materialen sluit deze lifestyle naadloos aan bij elk modernistisch interieur. Of het nu gaat om een industriële loft of een kubistische villa. De ruimtebesparende opbergsystemen zorgen ervoor dat de URBAN designkeuken ook vaak gekozen wordt voor kleinere woonunits en studio’s. Open nissen fungeren als decoratieve tableau’s waardoor de keuken het kloppend hart wordt van uw leefruimte.

SieMatic CLASSIC,
tijdloos design en hoogstaande Duitse kwaliteit

Laat u niet misleiden. Klassiek staat hier niet synoniem voor ouderwets. Voor het ontwerp van de CLASSIC lieten onze designstudio zich inspireren door de rijke geschiedenis en traditie van SieMatic. Om vervolgens een moderne toets te geven door onconventionele combinaties. Denk bijvoorbeeld aan kasten van geborsteld roestvrij staal met facetlijsten van gepolijst nikkel. Of vitrinekasten in hoogglanzende lak die verrassend contrasteren met een zwart marmeren kader van het kookgedeelte en uiteindelijk resulteren in een harmonieus, elegant keukendesign. Een werkblad van doorlopend houtfineer is dan weer een geliefd stijlelement om het karakter van ambachtelijk vakmanschap te onderstrepen. Conclusie? SieMatic CLASSIC laat zich het best omschrijven als het perfecte huwelijk tussen tijdloos design en de hoogstaande kwaliteit waarvoor het Duitse luxemerk al decennialang bekend staat.

Volg nu de rondleiding op video

In deze video krijgt u een rondleiding in de showroom van SieMatics Flagship store 'SieMatic du Port' in Antwerpen.

Exclusief interieur op maat: onze partners

In de wereld van SieMatic gaan maatwerk en design hand in hand met kwaliteit. Wij werken dan ook met partners die onze filosofie ook hoog in hun vaandel dragen. Daarom werken wij met producenten zoals Miele, Gaggenau, V-Zug, Siemens, Bosch, AEG, Neff, Novy, Bora, ATAG, Wave, Liebherr, Franke, Blanco, Quooker, MGS,.... Om uw keuken op maat een persoonlijke toets te kunnen geven, bieden we naast met zorg geselecteerde SieMatic werkbladen, een brede waaier aan afwerkingsmogelijkheden via  een nauwe samenwerking met Inalco, Silestone, Dekton, Diresco, Sensa, Caeserstone, Unistone, Trafficstone, Stone Italiana, Technistone, Quarella, Lapitec, Himacs, Corian, Mortex, Tadelakt, … Voor de finale afwerking van uw leefruimte zoals meubels en decoratieve accessoires, putten we onder meer uit de high-end designcollecties van Walter Knoll.

Nieuws & events in de kijker

Ons team bestaat uitsluitend uit gemotiveerde experts die voldrongen zijn door de filosofie van het merk. Grijp nu uw kans om de keuken van uw dromen te ontdekken en breng een bezoek aan onze showroom. Maak er tegelijkertijd een daguitstap van en ontdek de hippe buurt rond het Eilandje. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via verschillende invalswegen. Betalend parkeren kan aan de achterzijde van het gebouw in de Adriaan Brouwerstraat of in de nabijgelegen straten. Er is eveneens een Q-Park op wandelafstand, Q-Park Kattendijkdok.