SieMatic S2

Siematic S2, minimalistisch design in keramiek en metallic

De esthetiek en veelzijdigheid die SieMatic S2 zo kenmerken, geven u de ruimte om materialen en kleuren eindeloos te combineren. Daarmee legt u de basis voor een keukenconcept dat onmiskenbaar uw eigen persoonlijkheid en creativiteit weerspiegelt. De greeploze uittrekelementen, in rosé-goud metallic uitgewerkt voor de barlades, gecombineerd met het eiland in robuust keramiek met indrukwekkende marmering, zijn ideaal voor een easy-living design dat voldoet aan de hoogste standaarden.

 

Het kookeiland is in een minimalistisch design ontworpen en afgewerkt met Syros Blanco keramische fronten. Het werkblad heeft slechts 6 mm zichtbare dikte. De indrukwekkende, natuurlijk ogende marmering loopt in openboekperspectief over de praktische uittrekelementen. SieMatic heeft een breed assortiment keramische afwerkingen beschikbaar, van subtiel tot expressief.

 

Dit prachtige materiaal is ongevoelig voor krassen, vocht en zuur. Bovendien is het zeer kleurvast. Zelfs rodewijnvlekken krijgen geen vat op dit hoogwaardige materiaal. Onze ultramoderne techniek en nauwkeurige productiemethoden leveren een robuustheid die alle mogelijke belastingen het hoofd bieden.

Fijnzinnige combinatie:

Metallic rosé-goud en Larix Terra kunststof-fineer

De barlades, uitgevoerd in rosé-goud, geven de keuken een bijzondere verfijning. Het licht breekt in talloze facetten op de geborstelde metallic-oppervlakken. Bij de keuze van uw kleurenpalet is het uiteraard belangrijk niet alleen rekening te houden met de expressie van de kleuren, maar ook met uw interieur en de architectonische omgeving. Omdat dit alles een beslissende invloed heeft op het uiterlijk van de keuken, bieden wij deze metallic-laminaatafwerking ook aan in geborsteld platin, champagne en brons. Durf een accent te leggen in uw keuken, samen met onze gespecialiseerde architecten!

 

De hoge kasten in dit keukenconcept zijn afgewerkt met Larix Terra kunststof-fineer dat de sfeer van walnotenhout uitstraalt. De combinatie van dit materiaal, samen met de metaal-laminaatfronten in rosé-goud en keramische wand en werkblad, geven de keuken een moderne, warme en luxueuze uitstraling.

Het ongedwongen design van deze SieMatic S2-keuken komt tot uitdrukking in de fijnzinnige combinatie van geborsteld rosé-goud voor de metallic barlades en de monumentale patronen in het Syros Blanco keramiek. De warme combinatie van tinten van Larix Terra-fineer in de hoge kasten straalt rust uit, als een rots in de branding.