SieMatic SLC

Ontdek SieMatic SLC in onze showroom

Zoekt u voor een appartement of woning een kleinere keuken, een economische variant, voorzien van alle SieMatic voordelen? Kom dan langs en neem een kijkje naar de opstelling van de Siematic SLC keuken bij SieMatic du Port in Antwerpen.

Het ontwerp van de keuken is een moderne, hippe combinatie van twee decors; Pebble Grey, een zachtgrijze natuurtint en Lincoln Walnut, een kunststof fineer dat nauwelijks van echt walnoothout te onderscheiden is. De hele keuken is afgewerkt met een greeplijst in dezelfde kleur en in aluminium met binnenin de kasten een fluisterprofiel in donkergrijs.

De opstelling bestaat uit twee delen. Een lager werkdeel van bijna 3,5 meter lengte met een Lincoln Walnoot decor en daarop een werkblad, 8 cm dik, in Dekton Helena (poli). In het oppervlak zijn zowel een kookplaat van het merk Bora mét ingebouwde afzuiging als een spoelbak van het trendy designmateriaal in ‘gun metal’ verwerkt. Finaal geeft de kraan van “gun metal” de keuken een stoere, warme touch.

Aan de overzijde van het kook-/spoelgedeelte bevindt zich een Pebble Grey design kastencombinatie in drie delen. Rechts ingevuld met een Siemens ijskast, voorzien van een elektronisch openingssysteem. De linker hoge kast bevat een bakoven, eveneens van Siemens, met daaronder een kast met verstelbare leggers. Als extra snufje is tussen de beide kasten een handige, uittrekbare apothekerskast geplaatst. De ideale voorraadkast als u het ons vraagt.

De prachtige kleur Pebble Grey komt nog een keer terug in design bovenkasten, boven het kookeiland. Deze kastencombinatie zorgt niet alleen voor extra opbergruimte, maar is ook de verbindende factor tussen beide keukendelen.