De SieMatic SLX PURE wint maar liefst 3 gerenommeerde design prijzen

 

Na de lancering van de eerste greeploze keuken in 1960 schrijft SieMatic opnieuw geschiedenis met de lancering van de “SLX PURE”. Deze revolutionaire heruitvinding van de greeploze keuken won dit jaar alvast 3 prominente design prijzen: een Iconic Award 2020: Innovatief interieur "Best of the Best", een iF Design Award 2020 en een Red Dot Design Award 2020.

 

Met de “SLX PURE” overtreft SieMatic zichzelf als pionier in innovatief en tijdloos keukendesign. Dit neusje van de zalm is een duidelijk bewijs dat keuken en leefruimte meer dan ooit één geheel vormen. De “SLX PURE” is een combinatie van hoogstaand design, exclusieve materialen, transparante onderdelen en lichtspel. Dankzij geïntegreerde lichtbanen in de exclusieve greeplijsten ontstaat er een discreet lijnenspel dat het zwevend effect van de elegante werkbladen accentueert. De nauwkeurig uitgekiende hellingsgraad geeft het geheel een driedimensionaal effect.

 

Het is evident dat SieMatic du Port als Flagship Boutique volledig doordrongen is door de filosofie van het merk. Het “SLX PURE”-keukendesign, meestal gepresenteerd in donkere kleuren, kan in een volledig Lotus witte uitvoering ontdekt worden bij SieMatic du Port. Onze interieur architecten ontvangen U graag in onze Flagship Boutique om U, geheel vrijblijvend, meer informatie te geven over dit nieuwe keukenconcept.   

 

Graag tot binnenkort!