De tevredenheid van onze klanten is onze ultieme missie, of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat. Een full option keuken in een industriële loft of in een landelijke villa...Een compact keukenbuffet in een kleine studio,... Onze kernwaarden zijn altijd dezelfde. Wij streven naar creativiteit, technische onderbouwing en uitgepuurde functionaliteit. Met als kers op de taart voor uw interieur: de Tijdloze Elegantie die inherent is aan SieMatic.

 

SieMatic Flagship Store,
100% SieMatic

Onze studio is de Flagship Store van SieMatic in België. Onze visie en manier van denken is dan ook 100% SieMatic. Omdat onze showroom ook dienst doet als inspiratieruimte voor andere SieMatic-verdelers over heel België zijn onze interieurarchitecten rasechte merk ambassadeurs die u inspireren en adviseren. Wij luisteren naar uw behoeften en gewoontes om samen met u uw droomkeuken te ontwerpen op maat van uw dagelijkse leefpatroon. En omdat we doordrongen zijn door de filosofie van ons merk streven we daarbij steeds naar Tijdloze Elegantie. SieMatic is immers niet voor niets een icoon van Duits keukendesign dat al negentig jaar lang synoniem staat voor kwaliteit en design.

SieMatic Flagship Store als inspiratiebron

In onze exclusieve Flagship Store gelegen aan de voet van het MAS staat alles in het teken van discrete luxe met oog voor detail, functionaliteit en individuele esthetiek. Onze keukendesigners en interieurarchitecten verwelkomen u graag voor een vrijblijvende rondleiding doorheen onze showroom. Zij beantwoorden graag al uw vragen en luisteren naar uw behoeften. Onze grootste drijfveer is immers de tevredenheid van onze klanten.

Hoge kwaliteit en persoonlijke service

De persoonlijke begeleiding in het volledige proces is een grote meerwaarde voor onze klanten. Van kennismaking tot en met oplevering blijven wij uw contactpersoon  en volgen wij alle stappen op de voet. Gespecialiseerde installateurs leveren en installeren dan ook uw keuken zoals u mag verwachten. Ook tijdens dit proces blijft onze interieurarchitect uw vaste aanspreekpunt waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Ook na de oplevering van uw keuken kan u bij ons terecht voor vragen met betrekking tot garantie en een levenslange after-service.  

Technische know-how

Voor onze keukendesigners die volledig doordrongen zijn van de SieMatic-filosofie is een perfect ontwerp niet voltooid als het technisch niet goed onderbouwd is. De details maken het verschil. Zo kan de juiste greep op een koelkast een gigantische invloed hebben op uw dagelijkse beleving.  De keuze inzake huishoudtoestellen heeft dan weer een enorme impact op uw kookcomfort. Indien u een voorkeur heeft voor een bepaald merk, wordt hier rekening mee gehouden. Indien dat niet het geval is, bieden we u aan de hand van uw gewoontes een leverancier aan die beantwoordt aan uw noden. Ervaring leert ons dat de juiste keuze uw tevredenheid op lange termijn alleen maar ten goede kan komen.

Persoonlijk advies

Uw verwachtingen zijn onze leidraad. Daarom besteden wij in de SieMatic Flagship Store veel belang aan het kennismakinggesprek. Wij ontdekken graag hoe u woont en op welke manier u kookt. Zo krijgen we een juist beeld van de looplijnen, de lichtinval, de intensiteit voor het gebruik van de keuken. En ja, we willen zelfs weten of u links- of rechtshandig bent. Met oog voor kleuraccenten, texturen, verlichtingselementen, beschikbare ruimte, uw interieur en ogenschijnlijk kleine details zoals plinten en de dikte van de werkbladen wordt voor eenieder een keuken op maat ontworpen. Onze keukenontwerpers leggen u vervolgens een keukenplan voor dat overeenstemt met uw verwachtingen en budget.

De keuze van materialen kan een grote prijsimpact hebben en dus kunnen wij jonge starters budgetvriendelijke alternatieven aanbieden zoals kunststof of semi-lak, in plaats van fineer of lak. Weliswaar zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en het Tijdloze Design waarvoor SieMatic al negentig jaar bekend staat.

Interieur design

De baseline SieMatic - Your Lifestyle Kitchen is geen holle slogan. Onze architecten onderscheiden zich niet alleen als keukendesigners met de nodige technische know-how, maar ook als interieur-experts die oog hebben voor het totaalplaatje. Omdat keukens steeds meer deel uitmaken van de leefruimte begeleiden wij u ook bij de keuze van vloeren, verlichting, decoratie en meubilair.

Waarom SieMatic Flagship Store?

Omdat wij 100% SieMatic zijn en in rechtstreeks contact staan met de fabriek in Duitsland.

Omdat wij 100% expertise hebben in keukendesign, maatwerk en montage.

Omdat wij streven naar 100% tevredenheid bij onze klanten.

Keukendesigners & interieurarchitecten – Wie zijn wij?

 

Nicole Hastinckx

Directeur
SieMatic België

 

 

Lynn Corten

Personal assistant
SieMatic België &
Social Media experte

 

Giovanni L’Abbate

Interieurontwerper
SieMatic du Port

U bent steeds welkom in onze Flagship Store. Het team van Siematic du Port staat voor u klaar om u in elke fase van het keukenproject te begeleiden. Voor ons begint het ontwerp van uw droomkeuken met het luisteren naar uw wensen en verwachtingen.